avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 319 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... preaviz nesemnat,nestamplilat
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

preaviz nesemnat,nestamplilat

Buna ziua,
daca acel preaviz nu este semnat si stampilat,cum procedez in aceasta situatie? adica cum o sa lucrez?preavizul a inceput cu data de 4.01.2010 si se incheie pe 22.01.2010(stiu ca normal sunt 20zile).Seful meu poate sa semneze,stampileze sa dea numar de inregistrare in ultima zi de preaviz? se pastreaza aceleasi date,respectiv 4.01.2010-22.01.2010 sau se modifica ?
Multumesc.
Cel mai recent răspuns: anda.i , utilizator 15:56, 7 Ianuarie 2010
sunt 20 zile lucratoare de preaviz in caz de concediere
decizia de concediere contine durata preavizul
contestati decizia la tribunalul din judetul dvs. de domiciliu
Un preaviz nesemnat , nestampilat ,fara numar de inregistrare, motivele care au dus la emiterea preavizului , specificarea locurilor disponibile la acel moment in companie, fara specificarea clara a perioadei de preaviz ( 20 zile lucratoare)este NUL din start. La inmanarea acestui " preaviz" dumneavoastra trebuia sa semnati de luare la cunostinta sau de primire a unui exemplar. In cazul in care primiti decizia de incetare a activitatii incepand cu data de 22.01.2010 o puteti contesta fara probleme in instantele judecatoresti . Totodata la incheierea activitatii trebuie sa primiti toate drepturile banesti sau conexe aferente CIM -ului incheiat ( inclusiv plata zilelor de concediu de odihna neefectuat aferente anului 2009) . Fiind vorba de o concediere ce nu tine de persoana salariatului veti beneficia de cel putin un salariu compensatoriu .Pentru a beneficia de somaj carnetul de munca trebuie inchis cu art. 65 ( 1) din Codul Muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pot sa imi iau concediul de odihna in acelasi timp cu preavizul? giulia82 giulia82 Buna ziua si La multi ani! De ieri seful a trimis un preaviz de 15 zile,nesemnat si nestampilat(a spus ca daca gasesc alta locatie pana la sfarsitul perioadei ... (vezi toată discuția)
Preaviz cu santaj? Filimon Aurel Filimon Aurel Buna dimineata Am si eu o mare nelamurire.De la 1-06-2009 mi sa comunicat verbal ca de la 1-06-2009, din motive economice si totodata prin desfiintarea ... (vezi toată discuția)
Acte concediere desfiintare post miha254 miha254 Buna, stie cineva cu certitudine ce documente trebuie sa emita societatea care doreste concedierea unui salariat datorita desfiintarii postului ocupat de ... (vezi toată discuția)