avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Este diferența între venitul în completare și ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Este diferența între venitul în completare și plățile compensatorii? ...

Este diferența între venitul în completare și plățile compensatorii?
Plățile compensatorii sunt stagiu contributiv?
Cel mai recent răspuns: goplanet , utilizator 23:16, 29 August 2024
Perioada în care se acordă venit de completare constituie stagiu de cotizare în sistemul public de pensii şi alte drepturi de asigurări sociale şi către Fondul naţional unic de asigurări sociale de sănătate.
Conform cărui art. Si din ce lege. În perioada venitului de completare parca am luat 30 % din șomaj și salariu. Venitul în completare se acorda pana la sfârșitul celor 9 luni de șomaj din momentul în care te angajezi din șomaj?
Dacă asta înseamnă venit în completare, este normal ca este stagiu de cotizare întrucât un aceasi perioada am luat salariu.
Ultima modificare: Joi, 29 August 2024
goplanet, utilizator
Daca imi spuneti perioada, va spun si actul normativ ca sunt doua .
Venit completate-01.02.2004-02.08.2004
Plati compensatorii-01.08.1997-01.05.1998

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cartea de munca pusapopescu2013 pusapopescu2013 Ma intereseaza daca perioada in care am fost in somaj se ia in calcul, (ca timp,) la pensie? Trebuie sa fac vreo contestatie in cazul in care raspunsul este ... (vezi toată discuția)
Vechime la acordarea de salarii compensatorii aura 48 aura 48 Bună, Întrebarea mea este următoarea : dacă la disponibilizarea cu acordul părţilor primesc salarii compensatorii şi nu beneficiez de şomaj ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am primit decizia de recalculare a pensiei si am o ... vitza vitza Buna ziua! Am primit decizia de recalculare a pensiei si am o nelamurire. Am stagiul de cotizare contributiv de 37 de ani 9 luni si 9 zile, iar stagiul de ... (vezi toată discuția)