avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1000 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, eu sunt angajata pana in Ianuarie pe perioada ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, eu sunt angajata pana in Ianuarie pe perioada determinata, ...

Buna, eu sunt angajata pana in Ianuarie pe perioada determinata, insa trebuie sa nasc in luna Martie, cum se procedeaza dpdv a prenatalului/postanatalului, concediul de crestere copil?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:46, 2 Februarie 2025
Casa de Asigurari de Sanatate (plata concediu de maternitate) + CCC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sarcina și contract pe perioada determinata Nitoig Nitoig Bună seara! Mă aflu în următoarea situație sunt însărcinată în 22 săptămâni, urmând sa nasc la sfârșitul lunii decembrie. Sunt angajată cu ... (vezi toată discuția)
Concediu postnatal și de creștere copil după expirarea contractului Neva09 Neva09 Bună ziua! V-aș ruga, dacă puteți, sa ma ajutați cu următoarea problema: În acest moment sunt în prenatal, contractul îmi expira în data de 11 mai ... (vezi toată discuția)
Beneficiez de indemnizatie cc? Ana Denisa Ana Denisa Buna ziua! Ma numesc Ana.Sunt insarcinata in luna a sasea,iar contractul meu a fost pe perioada determinata ,incheindu- se ieri 14 iunie 2019. Mentionez ca am ... (vezi toată discuția)