avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1254 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Dupa 1989 am lucrat contabil cu prestari servicii la ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Dupa 1989 am lucrat contabil cu prestari servicii la mai multe ...

Dupa 1989 am lucrat contabil cu prestari servicii la mai multe srl-uri pe diferite perioade.Aceste perioade nu se regasesc in cartea de munca, dar s-a u calculat si platit contributii.Aceste srl-uri au disparut si nu pot accesa arhiva.Sumele incxasate nu sunt evidentiate in contul meu ca sa fie luate in calcul ca stagii de cotizare? Unde se regasesc acesti bani ?

Alte discuții în legătură

Calcul pensie eugeniacrn eugeniacrn Calcul pensie comunitara. Sunt nascuta in iulie 1957 si am lucrat in Romania 27 de ani iar in Italia 8 ani. in prezent sunt pensionara si iau o pensie din ... (vezi toată discuția)
Ce document atesta veniturile suplimentare inainte de anul 2001, necesare pentru calculul pensiei? gmarba gmarba Calculul valorii pensiei se face pe baza contributiilor individuale la CAS. Contributiile de dupa 1.04.2001 sunt centralizate informatic. Contributiile ... (vezi toată discuția)
Nu mi-a fost acordata perioada suplimentara la vechimea in munca paungheorghita paungheorghita Am un stagiu de cotizare de 37 ani in sistemul de ordine si siguranta publica si 4,5 ani in sistemul de stat de inainte de 1989, acestia fiind incadrati la ... (vezi toată discuția)