avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 597 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... constructii legea 50/1991
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

constructii legea 50/1991

cum pot amplasa o constructie provizorie pe un teren de 100 m2 fara a solicita autorizatie sau cum pot scapa de sanctiunea celor de la urbanism cum pot formula contestatie si totodata sa pastrez si chioscul ...nu mi s-a aprobat autorizatie de construire pe motivul ca suprafata terenului este de sub 150 m2
Cel mai recent răspuns: doina_manuela , utilizator 21:52, 7 Februarie 2010
Puteti solicita autorizatie pentru amplasare constructie provizorie!
B-)
Nu prea aveti scapare....asta e legea!
LEGEA Nr. 50 din 29 iulie 1991
"Art. 3.
Constructiile civile, .... se pot realiza numai cu respectarea autorizatiei de construire, precum si a reglementarilor privind proiectarea si executarea constructiilor
h) lucrări de construcţii cu caracter provizoriu: chioşcuri,.......

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am nevoie autirizatie pt : Bebe Anton Bebe Anton Buna ziua am o intrebare, daca am nevoie de autorizatie pt amplasarea unei copertine deasupra unei vitrine a unui magazin comercial? (vezi toată discuția)
Acte necesare pentru amplasament . omvesel omvesel Pentru un containar metalic( Santier) pe un teren proprietate. Un fel de adapost,la munte,pasiune.Daca e necesar ceve acte si ce anume si de unde se pot ... (vezi toată discuția)
Autorizare constructie chiosc pe proprietate privata georgianadumitrascu georgianadumitrascu Pentru a-mi construi un chiosc pe proprietatea mea, e nevoie de autorizatie de constructie? (vezi toată discuția)