avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buletin de calcul pensie
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buletin de calcul pensie

Buletin de calcul pensie

Bună ziua,
După recalcularea cu venitu brut și primirea unei noi decizii , am dreptul sa primesc un Buletin de calcul ?
Dacă da în baza cărui articol de lege ?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Miercuri, 28 August 2024
tiberiu1001, utilizator
Cel mai recent răspuns: tiberiu1001 , utilizator 20:27, 6 Noiembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Trebuie să trimiteți cerere.
Se vor trimite oare decizii pe mica recalculare pana la 1 martie sau numai după?
Dacă se primește decizia cu 1 martie suma în plus se plateste retroactiv X 6 luni ?
Mulțumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Recalcularea pensiilor Justitiarul711 Justitiarul711 Am inteles ca celor care au iesit la pensie in perioada 2011-2013 li se vor recalcula pensiile. Pentru aceasta trebuie ca pensionarul sa faca o cerere sau se ... (vezi toată discuția)
Pensia foarte mica Lukeskywalker Lukeskywalker Buna ziua, Revenind din nou in domeniul pensiilor mici...Cum se poate ca o pensie actuala sa fie marita. Mentionez ca domiciliul nu este in Romania dar cu ... (vezi toată discuția)
Recalculare pensii perioada 2011-2013 lucica_claudia lucica_claudia Tatal meu din 10 mai 2011 este in pensie definitiva. Potrivit recalcularii pensiilor cu indicele de corectie de 1.06 i se aplica doar pe perioada anului 2011 ... (vezi toată discuția)