avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1033 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Munca in afara / Somaj in tara
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Munca in afara / Somaj in tara

Asa cum zice si titlul... pe data de 1 noiembrie 2009 am fost concediati colectiv. Pe data de 15 noiembrie 2009 am inceput munca in UK cu contract si tot ce trebuie. Vreau sa vin in tara sa imi depun dosarul de somaj. Desi i-am facut mamei procura ca sa se ocupe de aceste lucru, cei de la fortele de somaj nu au acceptat. Am inteles de la un prieten ca daca lucrez in afara, nu am voie sa iau somaj. Ce sanse am sa iau acest somaj si ce pot face ca sa ridice mama somajul sau sa imi fie virat intr-un cont din tara ?
Cel mai recent răspuns: Crissa C , Consilier juridic 15:57, 7 Februarie 2010
Chiar daca lucrati in UK si aveti contract de munca nu puteti beneficia de somaj.Cei care solicita somajul nu au niciun venit.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Titlu de plata despagubiri legea nr. 290 / 2003 vrani vrani Intrebarea mea este daca, suma de bani ce imi revine in urma despagubirilor pe Legea nr. 290/2003, care va fi virata de catre Finante intr-un cont Cec Bank , ... (vezi toată discuția)
Obligare resemnare contract perioada 3 luni sau concediere gabrielle_24 gabrielle_24 Buna ziua, Va confrunt si eu cu o situatie si nu stiu cum sa \"reactionez\". Lucrez de 3 ani jumtate in cadrul unei firme SRL si din cauza faptului ca ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, sper sa ma ajutac=ti cu un sfat in legatura cu situatia ... Nath Nath Buna ziua, sper sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu situatia in care ma aflu. :) Eu locuiesc in Anglia si nu pot din cauza locului de munca sa imi iau ... (vezi toată discuția)