avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 888 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Ma deranjează un magazin alimentar. Buna seara, de ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Ma deranjează un magazin alimentar. Buna seara, de curând am ...

Ma deranjează un magazin alimentar.
Buna seara, de curând am cumpărat o casa de tip duplex, casa fiind împărțită in doua cu intrări separate, in partea celalata funcționează un magazin alimentar, perete in perete cu dormitorul meu.
Întrebarea mea este, dacă este nevoie sau nu de acordul meu, pentru ca patronul magazinului sa obțină urmatoarea autorizatie de funcționare, el spune ca a cerut acordul fostului proprietar și acum nu mai este nevoie sa imi ceara și mie, așa mi- au spus și de la primărie, și de la poliția locală, in cealaltă parte a casei proprietarul casei este plecat in străinătate și probabil au făcut un contract de închiriere.
Va rog foarte frumos, dacă ma poate îndruma cineva cum sa procedez sau cui sa ma adresez, fiindcă este deranjant, se bea aproape zilnic in fata geamului meu, vorbe urate, mizerie, aud orice bubuitura care se produce in magazin. Am dus filmări, poze la poliția locală, le-am explicat și la primărie, dar cam toți îl cunoșteau pe patron.
Mulțumesc.

Alte discuții în legătură

Vecini - vechea problema cei din spatele casei raului raului vecinii din spatele casei si-au facut camere lipindu-se de peretii camerelor casei noastre la un dormitor al meu unde ma odihnesc si-au facut o baie pe ... (vezi toată discuția)
Reclamatie aer conditionat Dragos66 Dragos66 Buna ziua, Am o problema și deoarece nu am găsit răspuns aici, am decis sa va întreb direct Descriere: in urma cu 2 săptămâni am montat un aer ... (vezi toată discuția)
Buna ziua , am si eu o problema cu o societate comericiala. adica ... Florinmoise Florinmoise Buna ziua , am si eu o problema cu o societate comericiala. Adica mai exact un magazin universal, acest magazin este in uscatorul blocului si are o extindere ... (vezi toată discuția)