avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Bună ziua. Am grija de o fetita de 2 luni. Este ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Bună ziua. Am grija de o fetita de 2 luni. Este corect ca părinții ...

Bună ziua. Am grija de o fetita de 2 luni. Este corect ca părinții copilului sa instaleze o camera de supraveghere video in apartamentul închiriat fără ca eu sa fiu informata? Întâmplător am observat ca camera se afla deasupra ușii de la întrare pe interior. Mulțumesc anticipat pentru răspuns
Cel mai recent răspuns: w_v_w_v , utilizator 03:48, 30 August 2024
Fiind la ei acasa au dreptul sa faca ce vor. Era frumos si corect sa va fi spus si dv de camere.Pot fi si altele de care nu stiti.
Ultima modificare: Vineri, 30 August 2024
w_v_w_v, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara! o proprietara de la parter,care de-a lungul timpului ... irinoaia irinoaia Buna seara! O proprietara de la parter,care de-a lungul timpului a tot creat probleme in bloc si-a montat deasupra usii de la intrare camera de luat ... (vezi toată discuția)
Montaj camere de supraveghere la bloc. MihaiGherasim MihaiGherasim Buna ziua. Am nevoie de un sfat. Locuiesc intr-un bloc cu 4 scari, 10 apartamente pe scara, in ultima scara a blocului (forma de L). Nu avem asociatie de ... (vezi toată discuția)
Supraveghere bona, necesitate acord mircea2015mircea mircea2015mircea Buna ziua, Trebuie cerut acordul bonei care se deplaseaza la domiciliul copilului pe care il are in grija pentru a fi filmata cu camera de supraveghere audio ... (vezi toată discuția)