avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 504 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... BUNA ZIUA,PFA CU COD CAEN 6820 NU DEPASESC 25 000 ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

BUNA ZIUA,PFA CU COD CAEN 6820 NU DEPASESC 25 000 EURO, POT SA ...

BUNA ZIUA,PFA CU COD CAEN 6820 NU DEPASESC 25 000 EURO, POT SA LUCREZ PE NORMA DE VENIT?
Cel mai recent răspuns: ILIE ANDRIES , Contabil 19:56, 12 Septembrie 2024
verificați aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare in legatura cu infiintarea de pfa cu norma de venit Eni_G Eni_G Buna ziua, As avea doua intrebari in legatura cu infiintare de PFA cu norma de venit: - as vrea sa imi fac actele sa trec pe PFA, dar venitul meu pe an ar ... (vezi toată discuția)
Pfa norma venit, facturi mari z8- z8- Buna ziua, Am un PFA la norma de venit, cod caen 8299 - Alte activităţi de servicii suport pentru întreprinderi n.c.a., la norma de 10 900 Lei, pfa ... (vezi toată discuția)
Poate deschide din nou pfa tot la norma de venit? marin05 marin05 Buna ziua! PFA la norma, in anul 2023, radiaza pfa-ul in cursul anului 2023. Pragul de 25 000 euro fiind depasit. In anul 2025, aceeasi persoana poate deschide ... (vezi toată discuția)