avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... certificat de viata in doua limbi romana-maghiara ...
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

certificat de viata in doua limbi romana-maghiara ...

Unde gasesc certificat de viata in doua limbi romana-maghiara . Multumesc
Cel mai recent răspuns: Av. Andreea J. , utilizator 15:02, 4 Septembrie 2024
Buna ziua, prin Ordinul Președintelui CNPP nr. 874/26.06.2024 s-au aprobat doar modele de certificate de viata RO/DE, RO/EN, RO/ES, RO/FR, RO/HU, RO/IT. Cu toate acestea, am identificat un model de certificat pe google -> cautare dupa: certificat de viata romana-magiara (si la primul rezultat este un document word). Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am cumpărat o mașină din franța care la rar s-a dovedit a fi furată, iar acum e imobilizată la sediul poliției. ce îmi recomandați, să încep demersurile în franța sau să aștept rezultatul aici? Speedx100 Speedx100 Buna seara, am cumpărat un automobil din Franța luna trecută , in urma încercării de a face RAR-ul a rezultat ca ea este furată, talonul care l-am primit ... (vezi toată discuția)
Copil minor, mutat in ungaria- ContSters428438 ContSters428438 Buna ziua tuturor, Fosta sotului meu s-a mutat in Ungaria, unde doreste sa obtina cetatenia maghiara pentru copii, doresc sa stiu cum v-a afecta acest lucru ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)