avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 465 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

achizitii publice

in lumina legii 337/2006 privind achizitiile publice, referitor la achizitiile a caror valoare nu depaseste 5000 eu, se precizeaza ca achizitia se face in baza actului justificativ care are valoare de contract.Adica?????? ce vrea sa insemne in acest context "act justificativ"?
Cel mai recent răspuns: ContSters21019 , utilizator 15:07, 25 Octombrie 2006
eu consider ca act justificativ semnifica actul care dovedeste ca valoarea lucrarilor, serviciilor este in suma de ...............asa cum a fost estimata de autoritatea respectiva, pt ca orice autoritatea trebuie sa justifice de ce, pt ce si la cat estimeaza ca se ridica valoarea unei achizitii publice pe care intentioneaza sa o faca.
Documentul justificativ este FACTURA FISCALA. Vedeti pe www.anrmap.ro, la "legislatie" , ca a aparut si un "ghid privind achizitiile publice"

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Achizitie directa-pasi derulare danatmr9 danatmr9 Buna ziua! As dori sa stiu unde gasesc exact PASII pentru desfasurarea Achzitie directa? De asemenea, as dori sa vad care sunt situatiile cand se poate face ... (vezi toată discuția)
Contractul este obligatoriu la o presare de servicii? Magda1989 Magda1989 As vrea sa stiu daca este legal. Am făcut o achiziție directa pentru realizare unui plan de intervenție isu, o achiziție directa in valoare de 5000 de lei. ... (vezi toată discuția)
Oug 77/2012 soledad soledad Modificarea art. 19 din OUG 34/2006, prin introducerea art. 19\'1, impune autorităţii contractante transmiterea în SEAP a unei NOTIFICÃRI privind ... (vezi toată discuția)