avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua! Aș dori să știu dacă la o dezbatere de ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua! Aș dori să știu dacă la o dezbatere de moștenire, ...

Bună ziua!
Aș dori să știu dacă la o dezbatere de moștenire, după ce s-a vândut proprietatea primești contractul de vânzare cumpărare.
Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 10:38, 8 Septembrie 2024
După ce dezbateti succesiunea, primiti un certificat de moștenitor, apoi dacă vindeti, veti primi la vânzare contractul de vanzare cumpărare.
Dvs la ce va referiti mai exact?
Deci sa făcut dezbatere și s-a și vândut, numai ca niște rude nu a pomenit nimic de contractul de vânzare cumpărare, întrebarea mea primește și vânzătorul contractul ăsta?... Sau doar cumpărătorul
În mod normal, primește și vânzătorul un duplicat.
Dar în practica, sunt mulți care nu sunt interesați sa aibă unul, pe motiv ca nu au ce face cu el.
E posibil sa fi primit unul și sa-l fi lăsat din neatenție la Primarie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Drept de moștenire - cum recuperam terenul lăsat in grija unei rude Gherghisan M. Gherghisan M. Buna ziua, tatăl meu înainte de deces a lăsat un teren in grija unei rude de mai multe de 10 ani si după decesului lui a mai rams in grija rudei respective ... (vezi toată discuția)
Mai este nevoie de succesiune ? kyky_micky kyky_micky Buna ziua, In actul de vanzare-cumparare prin care am dobandit apartamentul apare decat numele meu, dar se specifica faptul ca eram casatorita cu sotul meu ... (vezi toată discuția)
Teren lasat mostenire dupa ce a fost vandut Misha4870 Misha4870 Buna ziua, Sora mea si cu mine, avem urmatoarea situatie legata de o mostenire. Bunicul nostru din partea mamei le-a vandut parintilor nostri (mamei si ... (vezi toată discuția)