avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Bună ziua! Am o întrebare, eu am un ordin de ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Bună ziua! Am o întrebare, eu am un ordin de protecție (brățară ...

Bună ziua! Am o întrebare, eu am un ordin de protecție (brățară la picior) emisă de către secția 23 poliție confirmată ulterior de judecătoria sectorului 3 și data pe 2 luni … având în vedere ca pot depune contestație la decizia judecătorească. Am depus contestația în timp util s-a judecat și s-a stabilit ca Judecătoria sectorului 3 numai e competentă să judece cauza (contestația/apelul) în favoarea Tribunalului București. Problema este ca acest lucru s-a stabilit pe data de 1.08.2024 și pe data de 30.08.2024 am fost la Tribunalul București să văd ca se judeca dosarul și surpriza nici măcar nu a plecat dosarul de la Judecătoria Sectorului 3 . Ce este de făcut pt această eroare juridică?! Ca eu mai am de purtat 3 săptămâni brățara … și mi se va da jos benevol … deci cine plătește pt această eroare ?! Ce trebuie să fac ?! Să depun vro plângere undeva ?! Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT , Avocat 14:27, 3 Septembrie 2024
Nu e vorba despre nici o eroare apelul se judeca întotdeauna de instanta superioara adică de tribunalul bucuresti.Nu prea se înțelege din postarea dvs situația exacta .Pt lămuriri sau mergeți la av sau așteptați.Daca ordinul de protecție a fost confirmat la fond nu știu de ce credeți ca în apel trebuia sa se schimbe ceva neapărat.Oricum variante aveți.Ordinul se judeca cu celeritate pt protecția victimei după emiterea acestuia apelul nu se mai judeca la fel de rapid deoarece victima nu mai e în pericol dar și din motive administrative de aglomerare a instantelor.Bratarano sa vi se dea jos la expirarea termenului pt care a fost emis ordinul nu înseamnă că dacă apelul.dvs se judeca peste 5 luni o sa vi se.prelungeasca perioada
Ultima modificare: Marți, 3 Septembrie 2024
CABINET AVOCAT NICULESCU IONUT, Avocat

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Unde se judeca de fapt un litigiu de munca masayoshi masayoshi [quot]ART. 284 - Competenta materiala si teritoriala (1) Judecarea conflictelor de munca este de competenta instantelor stabilite conform Codului de procedura ... (vezi toată discuția)
Contract avocat - conflict negativ de competenta ContSters83715 ContSters83715 in cazul competentei negative dintre judecatoria sector 1 si tribunalul bucuresti, litigii de munca am fost trimis la curtea de apel pentru competenta ... (vezi toată discuția)
Dosar executare in alt judet decat cel de domiciliu. mariiuca mariiuca Va rog sa imi spuneti ce ar trebuii sa fac in continuare. Pe fosta mea adresa de domiciliu din Targoviste s-a primit o somatie de plata din partea ... (vezi toată discuția)