avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 489 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... La mica recalculare se ia în calcul beneficiul anual?
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

La mica recalculare se ia în calcul beneficiul anual?

Buna ziua .La mica recalculare , vă rog ,se ia în calcul Beneficiu anual ? Este similar cu Prima anuala prevazută in anexa veniturilor nepermanente a Legii 360 ? Multumesc
Cel mai recent răspuns: asedy , utilizator 20:18, 5 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
In perioada 10.09-31.12. 2024 se ia in calcul la recalculare beneficiul anual, daca ati depus adeverinta la CJP.
Eu am o problemă si anumr .Am o Adeverintă ,din 2008 ,cu 3 rubrici : acord ,beneficiu şi prime .Am făcut proces în 200şi mi s-au aprobat pentru recalcularea pensiei doar acordul si primele ,,ceeace s-a şi întâmplat .La toți colegii mei în procese ,cu alte completuri de judecată li s-au aprobat însă toate cele 3 tipuri venituri . Credeți că dacă solicit acum Casei de pensie să-mi ia în recalcularea mică beneficiile din adeverința pe care o am la dosar din 2008 ,în lumina Legii 360 se va face recalcularea ?

POPA GHEORGHE a scris:

In perioada 10.09-31.12. 2024 se ia in calcul la recalculare beneficiul anual, daca ati depus adeverinta la CJP.

1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Puteti cere, dar mai sigur este sa depuneti o noua adeverinta pentru ce nu ati primit. Vechea adeverinta poate fi considerata avuta in vedere ca luata in calcul, in urma hotararii judecatoresti definitive de care ati beneficiat.
Mulțumesc pentru lămuriri ,seară bună!

POPA GHEORGHE a scris:

Puteti cere, dar mai sigur este sa depuneti o noua adeverinta pentru ce nu ati primit. Vechea adeverinta poate fi considerata avuta in vedere ca luata in calcul, in urma hotararii judecatoresti definitive de care ati beneficiat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! am iesit la plv in august 2024 pe legea 263. daca ... panda02 panda02 Buna ziua! Am iesit la PLV in august 2024 pe legea 263. Daca aduc venituri de dinainte de 2001 care includ si sporurile nepermanente, pe formula carei legi se ... (vezi toată discuția)
În urma unui proces,mi-a fost respinsă cererea de recalculare ... Av_nicot Av_nicot În urma unui proces,mi-a fost respinsă cererea de recalculare a pensiei ,privind sporurile nepermanente.In baza legii 360/2023,mai mi se pot valorifica ... (vezi toată discuția)
Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)