avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 558 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Buna, la nastere in sistemul public (la spital de ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Buna, la nastere in sistemul public (la spital de stat) poti avea ...

Buna, la nastere in sistemul public(la spital de stat) poti avea asistenta pe sotul sau mama? Este vreo lege prin care se poate acest lucru, ca din ce am observat mai nou nu lasa pe nimeni in sala de nasteri doar pe hol. Multumesc!
Cel mai recent răspuns: Mihai Cristian Petrica , utilizator 16:33, 3 Septembrie 2024
În general, în spitalele de stat, prezența persoanelor apropiate în sala de nașteri (cum ar fi soțul sau mama) nu este întotdeauna permisă. Totuși, unele spitale pot face excepții, în special în cazul nașterilor naturale, și pot permite un însoțitor în sala de nașteri, dar acest lucru este supus aprobării și disponibilității personalului medical.
Legislația specifică nu stipulează în mod detaliat aceste aspecte, lăsând în principal decizia la latitudinea fiecărei unități sanitare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asistent medical generalist studii superioare c_mar c_mar Recent am depus dosarul pt un concurs la spital de stat, mi s-a spus că va fi respins pe motiv ca posturile prevazute sunt doar pt absolvenții scolii ... (vezi toată discuția)
Recunoastere copil si inregistare tardiva a nasterii ancutica ancutica Buna ziua. In timpul casatoriei mama naste un copil (facut cu un alt barbat). La spital i se elibereaza un certificat constatator in care este trecut sotul ... (vezi toată discuția)
Certificat de nastere pentru copii emilramba@yahoo.com emilramba@yahoo.com buna as dori sa pun si eu o intrebare in legatura cu certificatul de nastere cum se poate optine in romania daca copilul sa nascut in strainatate si cit ... (vezi toată discuția)