avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Buna ziua! Am depus o cerere de recalculare pensie si ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Buna ziua! Am depus o cerere de recalculare pensie si ulterior ...

Buna ziua! Am depus o cerere de recalculare pensie si ulterior am vrut sa depun din nou o cerere de recalculare si mi s-a comunicat ca am voie doar o singura cerere de recalculare pe an, ca este lege..este adevarat? Despre ce lege e vorba?

Alte discuții în legătură

Cu recurs odata cu fondul raser raser Ce inseamna \"cu recurs la data fondului\"? Cum la Tribunalul Bucuresti termenele depasesc 1,5 ani, am facut cerere de devansarea termenului de judecata. Nu am ... (vezi toată discuția)
Adaugarea sporurilor nevalorificate la data pensionarii si a sporurilor din adeverinte depuse ulterior la casa de pensii Lupu C Lupu C Buna ziua, Tatal meu este pensionar din 1994, pensie pertru limita de varsta (cod pensie V10), stagiu de cotizare 44 ani, 3 luni,17 zile. Anul acesta, in ... (vezi toată discuția)
Refuz pensionarea anticipata bogdan7ro bogdan7ro Buna ziua, Ma adresez dvs in numele mamei mele. Implineste anul acesta 56 ani, are 33 de ani munciti. A depus pe 3 ianuarie 2011 cerere de pensionare ... (vezi toată discuția)