avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1975 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Bună ziua, În timpul unei furtuni, mașina mea a ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Bună ziua, În timpul unei furtuni, mașina mea a suferit o ...

Bună ziua,
În timpul unei furtuni, mașina mea a suferit o daună. Bănuiala este ca obiectul ce a căzut pe mașină provine de la un șantier din zona, totuși nu am dovezi în acest sens. De aceea am înaintat o plângere nepenala poliției pentru ca ei să verifice camerele video din zona. Intenția mea era să mă adresez instanței cu dovezile de la poliție pentru recuperarea prejudiciului.
După 2 luni de așteptare, timp în care imaginile de pe camerele video s-au șters, poliția clasează plângerea invocând ordinul 56, fără să facă nicio verificare.
Ce soluții considerați ca mai am pentru recuperarea prejudiciului?
Vă mulțumesc!

Alte discuții în legătură

Buna ziua, va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme: ... popaadina popaadina Buna ziua, Va rog sa ma indrumati in rezolvarea urmatoarei probleme: Am fost la un supermarket prevazut cu camere video , am plecat catre domiciliu si acolo ... (vezi toată discuția)
Plangere pentru distrugere intentionata a mașini. John_777 John_777 Buna seara tuturor!Azi am avut o altercatie in trafic cu un individ!Respectivul mi-a taiat calea abuziv neacordandu-mi prioritate,fiind nevoit sa franez ... (vezi toată discuția)
Portofel găsit și luat Maryna84 Maryna84 Anul trecut mi-a căzut portofelul într-o benzinărie. S-a văzut pe imagini cum s-a oprit în dreptul lui un cetățean ce a coborât din masina sa, dar ... (vezi toată discuția)