avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Ce trebuie sa fac daca veniturile permanente ( ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Ce trebuie sa fac daca veniturile permanente ( anterioare ani ...

Ce trebuie sa fac daca veniturile permanente ( anterioare ani lui 2001 si netrecute in cartel de munca)) pentru care am depus adeverinta de la angajator nu au fost luate in consideratie?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 04:27, 4 Septembrie 2024
Care a fost motivul refuzului ?

In carnetul de munca se mentiona, printre altele, retributia tarifara de incadrare si alte drepturi ce se includ in aceasta.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

1.În anexa 15 ( sporuri cu caracter permanent) este trecută ... brin brin 1.În anexa 15 ( Sporuri cu caracter permanent) este trecută și dirigenția pentru cei care lucrează/au lucrat în învățământ .Întrebarea este ... (vezi toată discuția)
Actiune in instanta ptr. sporuri incluse in pensie adina26red adina26red Cum pot face rost de un model de actiune in instanta ptr. includerea sporurilor(acord global cu statut permanent) in calcularea pensiei?Am primit de la Casa de ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie ghepe ghepe Imi poate elibera angajatorul o adeverinta cu veniturile lunare brute perioada 1990-200? In carnetul de munca venitul brut inregistrat este cu mult mai mic ... (vezi toată discuția)