avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1058 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Pentru cod caen 4511 vânzare auto second-hand este ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Pentru cod caen 4511 vânzare auto second-hand este necesar punct de lucru?

Cod caen 4511 vânzare auto second-hand, este necesar punct de lucru sau se poate funcționa cu sediul la terți?
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
george-neagu, moderator
Cel mai recent răspuns: claudiughebauer1975 , utilizator 13:23, 4 Septembrie 2024
aveti nevoie de punct de lucru unde sa fie stationata marfa (dvs vindeti marfa dvs). daca ar fi fost intermedieri nu ar fi fost nevoie
Pot inchiria un spatiu de parcare cu mai multe locuri unde sa pastrez 2-3 maini pana la vanzare?

Mai trebuie punct de lucru declarat la locul de parcare?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Firma doar cu sediu social fara punct de lucru? DAYANA_Only DAYANA_Only Daca X s.r.l. desfasoara : - caen 4690 - Comert cu ridicata nespecializat - caen 4618 - Intermedieri in comertul specializat in vanzarea produselor cu ... (vezi toată discuția)
Comert ambulant Lukatoni Lukatoni Buna ziua. Doresc sa stiu daca este necesar sa autorizez un punct de lucru in conditiile in care desfasor o activitate initiala ambulanta dar ... (vezi toată discuția)
Pfa clauss841 clauss841 Buna ziua, De curând am inceput sa aduc pentru vânzare niște hăinuțe. Nu am bănuții necesari pt a deschide un magazin. Ma gandesc la un PFA pt a fi in ... (vezi toată discuția)