avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1834 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... O persoană singură de 70 de ani, care nu poate ieși ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

O persoană singură de 70 de ani, care nu poate ieși la pensie ...

O persoană singură de 70 de ani, care nu poate ieși la pensie pentru că nu are stagiul minim de cotizare de 15 ani (a lucrat doar 10 ani), poate beneficia de un venit minim garantat de stat pentru întreținere? Ce este de făcut? Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Etsy123 , utilizator 05:19, 4 Septembrie 2024
Puteti obtine un ajutor social de la Primaria de care apartineti dar pentru asta trebuie sa indepliniti anumite conditii , mergeti la Asistenta Sociala si vedeti daca va incadrati . [ link extern ]
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
Etsy123, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensia minim garantata de 350 lei Gasile Gasile Am 63 de ani si un stagiu de cotizare de 8 ani lucrati la CAP ( cooperativa agricola de productie) neavand nici un an de scoala nu am putut fi angajata ... (vezi toată discuția)
Pot lua pensie dacă nu am lucrat niciodată ? Și dacă da din ... Andreibbv1 Andreibbv1 Pot lua pensie dacă nu am lucrat niciodată ? Și dacă da din câte am înțeles, care este procedura (vezi toată discuția)
Bună ziua - pensie de urmaș pentru copii din concubinaj MihaAna MihaAna Am doi copii în întreținere dintr_o relație de concubinaj și tatăl copiilor a decedat.El nu a lucrat cu carte de muncă niciodată.Intrebara mea este ... (vezi toată discuția)