avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 713 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie urmas veteran razboi
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie urmas veteran razboi

Sunt nascuta in 1968 iar bunicul meu iar bunicul meu luptat si a murit in al 2 lea razboi mondial. Am dreptul la pensie de veteran de razboi de pe urma lui? Daca da, imi puteti spune care sunt conditiile si procedura pentru a beneficia de acesta pensie?
Mulțumesc
Cel mai recent răspuns: CHKa , utilizator 15:55, 4 Septembrie 2024
Nu , nu aveti . Copilul bunicului ( parintele dvs. ) , precum si sotia supravietuitoare au acest drept , daca sunt in viata .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua, strabunicul meu, in prezent decedat a participat la ... diana1989 diana1989 Buna ziua, Strabunicul meu, in prezent decedat a participat la cele doua razboaie mondiale. A supravietuit miraculos si a murit la o varsta venerabila. In ... (vezi toată discuția)
Exista facilitati pentru urmas de veteran de razboi? BirtaOvidiu BirtaOvidiu Buna ziua ! Am si eu o intrebare , poate puteti d-voastra sa imi raspundeti mai clar ....Tatal bunicii mele a murit in al II-lea razboi mondial , pe front ! ca ... (vezi toată discuția)
Copiii veteranilor de razboi - indemnizație de urmasi casutza casutza Bună ziua, Copiii veteranilor de război care au luptat în cel de-al doilea război mondial beneficiaza de vreo indemnizație, in calitate de urmasi. ... (vezi toată discuția)