avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 407 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Am lucrat la DJPTC Olt și Romtelecom Olt.Am cerut ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Am lucrat la DJPTC Olt și Romtelecom Olt.Am cerut adeverință ...

Am lucrat la DJPTC Olt și Romtelecom Olt.Am cerut adeverință de prime,al13-lea salariu si salarii compensatorii care au fost impozitate.Sunt peste 160 de zile și nu am primit răspuns
Trebuie sa ma adresez ITM București sau ITM Olt?Mulțumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 19:10, 4 Septembrie 2024
Pentru refuzul eliberarii , ar trebui sa stim cui v-ati adresat si unde are sediul?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adeverinta de vechime romtelecom. bună ziua, am și eu o întrebare : vreau să obțin o adeverință ... Doinaho Doinaho Bună ziua, Am și eu o întrebare : Vreau să obțin o adeverință de vechime cu toate sporurile pentru dosarul de pensie de la angajatorul ... (vezi toată discuția)
Concediere individuala...un sfat, va rog! lilisor24 lilisor24 Incepand cu 3 ian 2009, postul pe care l-am ocupat s-a desfiintat. Mi s-a prezentat o decizie de restructurare a postului pe care am semnat-o. Precizez ca este ... (vezi toată discuția)
Lipsa contract de munca eqvagel eqvagel lucrez de 4 ani la o firma privata ca magazioner,luna trecuta a trebuit sa fiu internat de urgenta si operat.Am cerut adeverinta de la firma si mi au spus ca n ... (vezi toată discuția)