avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 477 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Vreau să public o carte în regim de auto-publicare
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Vreau să public o carte în regim de auto-publicare

Bună ziua!
Vreau să public o carte în regim de auto-publicare, și a-și vrea să știu dacă e nevoie de înființare PFA pentru vânzarea cărți, sau dacă pot doar să completez declarația unică la ANAF?
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
george-neagu, moderator

Alte discuții în legătură

Infiintare magazin stirnes stirnes Buna seara.Vreau sa deschid un magazin de haine si am cateva nelamuriri.Daca lucrez in prezent in alta parte pot sa deschid ca PFA sau I.I. la care sa fiu si ... (vezi toată discuția)
Registre pfa Ofelia72 Ofelia72 Bună dimineața. În 6 august am înființat un PFA. Am depus declarația unică, dar nu știu ce trebuie să fac în continuare în legătură cu ANAF-ul? ... (vezi toată discuția)
Pfa. pot închiria camere pt sezon? Marius Cristescu Marius Cristescu Bună ziua! Va rog sa ma sfătuiți in următoarea problemă: Vreau sa închiriez sezonier cateva camere pe litoral. Mai exact 5. Am studiat informațiile ... (vezi toată discuția)