avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 543 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Garantie retea electrica la un apartament nou
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Garantie retea electrica la un apartament nou

Buna seara!
Am cumparat un apartament direct de la dezvoltator in urma cu aproximativ 3 ani. Acesta (apartamentul) nu a fost folosit intre timp. De curand am constatat (cand am inceput sa montam corpurile de iluminat) ca exista niste probleme la instalatia electrica (lumina pe hol se poate aprinde doar daca este si lumina la baie aprinsa). Exista vreo cale de a convinge dezvoltatorul sa rezolve problema? Acesta sustine ca s-a scurs garantia si nu mai este problema lui.
Multumesc anticipat pentru eventualele raspunsuri.
Ultima modificare: Miercuri, 4 Septembrie 2024
andreea001, utilizator

Alte discuții în legătură

Hotarare abuziva fara vot Alex-U Alex-U De curand s-au montat senzori de miscare pentru iluminatul pe casa scarii.Hotararea s-a luat fara a fi aprobata de 2/3 din membrii Adunarii Generale.Cum pot ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! am cumparat un apartament nou în 2016 de la o societate ... Dana20x Dana20x Buna ziua! Am cumparat un apartament nou în 2016 de la o societate comerciala, apartamentul fiind construit in 2015. Săptămână trecuta am rămas fără ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. m-am mutat de curand si in blocul (cu o singura scara) ... mihaela.agh mihaela.agh Buna ziua. M-am mutat de curand si in blocul (cu o singura scara) in care locuiesc nu exista iluminat in fata intrarii si nici pe casa scarii. Am aproape 2 ... (vezi toată discuția)