avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1130 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Două contracte individuale de muncă, titular la ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Două contracte individuale de muncă, titular la ambele, cel ...

Două contracte individuale de muncă, titular la ambele, cel "de bază" a aprobat contract cu jumătate de normă( învățământ).Cine va acorda voucherele de vacanță în continuare? Până acum persoana a primit de la școală. Ar putea face o cerere angajatorului unde lucrează cu normă întreagă?
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 13:25, 5 Septembrie 2024
In cazul cumulului de functii, voucherele de vacanta vor fi acordate de catre angajatorii unde beneficiarii in cauza isi au functia de baza.
Ultima modificare: Joi, 5 Septembrie 2024
Cornel Vasile, Consilier juridic

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Voucher de vacanta dana19770101 dana19770101 Ma intereseaza daca primesc integral voucherul de vacanta 1450 deoarece eu lucrez cu jumatate de norma in invatamantul preuniversitar. Ce salariati pot ... (vezi toată discuția)
Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă ... ILINA LAVINIA ILINA LAVINIA Soțul meu este angajat la o societate comercială cu normă întreagă (8 ore/zi) și a avut și 2 ore/săptămână plata cu ora la o unitate școlară, în ... (vezi toată discuția)
Voucher de vacanta carmengheorghiu carmengheorghiu Angajat cu o norma in invatamant si cu o norma in sanatate, functia de baza fiind in sanatate, poate sa aleaga unitatea de unde va beneficia de voucher de ... (vezi toată discuția)