avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua Pentru un stagiu contributiv de 36 ani, 9 ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua Pentru un stagiu contributiv de 36 ani, 9 luni și ...

Bună ziua
Pentru un stagiu contributiv de 36 ani, 9 luni și 11 zile, câte puncte de stabilitate ar trebui acordate?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 19:29, 5 Septembrie 2024
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
8,03055 puncte
Oare de ce am primit doar 1,9 puncte ?
Lămuriți problema cu casa locală.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Care este numărul total de ani de activitate/contributivi daca: ... Chirila Maria Chirila Maria Care este numărul total de ani de activitate/contributivi daca: -Sept 1966- iulie 1967 prof. suplinitor ; - oct. 1967 -iunie 1972 -facultate; - 31 iulie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! referitor decizia de pensionare , doresc o lamurire ... CRIMO CRIMO Buna ziua ! Referitoe decizia de pensionare , doresc o lamurire , inainte de a ajunge la casa de pensii al carui sector apartin . Decizia anterioara datata ... (vezi toată discuția)
Bună seara.vă rog să mă ajutați cu o nelămurure,pe decizia ... Fercu Ana Fercu Ana Bună seara.Vă rog să mă ajutați cu o nelămurire,Pe decizia de recalculare pensie am un stagiu de cotizare realizat 35 ani 20 zile,,stagiu de cotizate ... (vezi toată discuția)