avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 812 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Salutare, aș vrea să fac o succesiune după tatăl ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Salutare, aș vrea să fac o succesiune după tatăl meu care ...

Salutare, aș vrea să fac o succesiune după tatăl meu care a decedat acum 2 luni, masina este pe numele lui, mașina după estimarea mea ar fii undeva la 3000€, cat va fii de plată la notar dacă suntem 3 moștenitori, eu, mama și fratele meu ?
Cel mai recent răspuns: raluk0207 , utilizator 23:01, 5 Septembrie 2024
Discutați direct la biroul notarial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Eroare nume in cartea funciara exuser exuser tata a decedat in 2004. numele lui era iosif. la biroul notarial 1 cu notarul A am facut mostenirea numai pe apartament. in toate actele (certificat de ... (vezi toată discuția)
Actiune pentru iesirea din indiviziune dedeman dedeman Salutare tuturor. Va rog sa ma ajutati cu un sfat in legatura cu o procedura de iesire din indiviziune. In fapt: Detin dupa tatal meu (cu certificat de ... (vezi toată discuția)
Intabulare satrico satrico Buna seara . Parintii au un apartament , mama e decedata de doua luni , suntem patru frati , tata doreste sa faca intabularea apartamentului si dupa aceea sa ... (vezi toată discuția)