avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 958 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Bună ziua,știe cineva un avocat specializat in ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Bună ziua,știe cineva un avocat specializat in dezbatere succesorala?Vreau ...

Bună ziua,știe cineva un avocat specializat in dezbatere succesorala?Vreau să angajam să ne reprezintă!Mulțumesc mult.
Cel mai recent răspuns: Pelin Ana Mihaela , utilizator 09:22, 9 Septembrie 2024
Buna ziua, pe site nu se pot face recomandari, puteti intreba dvs. printre rude, prieteni..., puteti cauta pe net... sau alege unul din lista de mai jos si contacta
www.avocatnet.ro/Avocat-din-...
Buna ziua, Aveti mai multe baze de date de unde va puteti alege avocatul, de la dvs din judet.
Într-adevar, ideal ar fi sa va recomande cineva avocatul. Cineva, adica un prieten, o ruda, etc.
Va mulțumesc pentru recomandare , dar exact prin cunoștințe am avut o IMENSA PAGUBA ,de asta intrebam dacă a avut cineva succes in domeniu,că noi suntem în pare paguba chiar cu o RECOMANDARE INTRE CUNOȘTINȚE DIN PACATE!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna ziua! sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept ... Andra Patrichi Andra Patrichi Buna ziua! Sunt in căutarea unui domn/doamnă avocat/ă de drept internațional pentru lămurirea unor aspecte juridice. Mulțumesc anticipat! (vezi toată discuția)
Buna ziua!gasesc un avocat specializat pe legea asociatilor de ... traian_m traian_m Buna ziua!Gasesc un avocat specializat pe legea Asociatilor de Proprietari pentru reprezentare in instanta? (vezi toată discuția)
Buna ziua. va rog frumos sa mă ajutați într-o problema. am ... pref0022 pref0022 Buna ziua. Va rog frumos sa mă ajutați într-o problema. Am comandat niste mobila executată la comanda. Am încheiat cu firma respectiva un contract de ... (vezi toată discuția)