avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 572 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua. De la 1 sept. sunt cu pensie de ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua. De la 1 sept. sunt cu pensie de invaliditate revizuibilă ...

Bună ziua. De la 1 sept. sunt cu pensie de invaliditate revizuibilă gr 3 fără să lucrez , fiindu-mi suspendat temporar CM . Oare aș putea să mai lucrez ceva pe lângă fără să am probleme ? Mulțumesc.
Cel mai recent răspuns: cammelia27 , utilizator 11:09, 7 Septembrie 2024
De ce aveti suspendat CM'?
Ca ati avea dreptul sa lucrati 4 ore.
Știu dar mi-e greu sa lucrez si cu jumatate de normă.Aș încerca să lucrez ceva de acasă dar nu știu dacă în condițiile astea e posibil.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Suspendare pensie invaliditate. exista posibilitatea legala de ... Costea Mihai Costea Mihai Suspendare pensie invaliditate. Exista posibilitatea legala de a suspenda pensia de invaliditate pentru o perioada determinata ( angajare ) si ulterior ... (vezi toată discuția)
Pensie grad de invaliditate iii lia19 lia19 O persoana ,pensionar cu gradul III de invalidiatate,care este angajata momentan in institutie cu contract de prestari de servicii,poate fii incadrata cu ... (vezi toată discuția)
Invalid gr.3 pot sa lucrez mai mult de 4 ore/zi? aidu aidu In calitate de invalid gr. 3, pot sa inchei contract de munca cu timp flexibil...insa care sa rezulte mai mult de 4 ore/zi? ex. 3 zile/saptamana? (vezi toată discuția)