avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 828 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... buna ziua(din nou)! Sunt printre cei care NU au primit ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

buna ziua(din nou)! Sunt printre cei care NU au primit inca decizia ...

buna ziua(din nou)! Sunt printre cei care NU au primit inca decizia de recalculare a pensiei si banuiesc ca nu e necesar sa va impartasesc ca sunt frustrat. Doresc sa va introduc datele mele in speranta ca vom putea creiona o posibila recalculare: Barbat, nascut iulie 1955, iesit la pensie in august 2005 cu urmatoarele stagii: stagiu de cotizare grupa 1 de munca: 22 ani, 4 luni, 12 zile. stagiu conditii normale: 4 ani, 0 luni, 17 zile stagiu asimilat( somaj+armata): 2 ani, 1 luna, 1 zi. stagiu aferent grupei 1 de munca: 11 ani. stagiu complet de cotizare 30 ani, 8 luni. stagiu total de cotizare 39 ani, 6 luni. Acestea au fost datele in momentul iesirii la pensie; ulterior am lucrat in continuare cumuland pensie+salariu pana in anul 2019 cand am atins stagiul total de cotizare 52 ani, 10 luni, 5 zile si mai ales punctajul mediu anual 2,15045. In coditiile date ce asteptari pot avea? Voi putea sa-mi intretin familia in continuare sau ma angajez paznic de noapte la un bar de zi ori de zi la un bar de noapte? Multumesc !

Alte discuții în legătură

Reducere varsta pensionare in noile conditii nedumeritus nedumeritus Care este stagiul de cotizare si cand ies la pensie ? - barbat nascut aprilie 1955 - activitate : angajat 1 an 2 luni ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie negru daniel negru daniel buna asi dori si eu o informatie , la articolul 95 aliniatu 3 : ,,(3) In cazul persoanelor care realizeaza stagii de cotizare in mai multe situatii, pentru ... (vezi toată discuția)
Vreau sa stiu daca beneficiez de recalcularea pensiei ghita1958 ghita1958 vrea sa stiu daca ,,cu noua lege a grupei 1 si 2,de munca,,daca beneficiez de recalculere la pensi,,am lucrat 21 de ani in mina,si pe decizia de pensie nu a ... (vezi toată discuția)