avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 924 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Buna seara , dupa ce am incetat sa-i las ,,spaga,, la ...
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Buna seara , dupa ce am incetat sa-i las ,,spaga,, la agentul ...

Buna seara , dupa ce am incetat sa-i las ,,spaga,, la agentul Fan Curier acesta mi-a umblat in cutiile trimise si a schimbat 2 produse , cel cu valoare mica l-a pus in cutia cu valoare mai mare iar cel cu valoare mare l-a pus in cutia cu valoare mica . Ambele colete au fost trimise cu deschidere la livrare . Aceasta intamplare s-a repetat de 3 ori . Va rog sa ma ajutati . Ce pot face ?
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 21:56, 6 Septembrie 2024
Buna ziua

Reclamatie la Fan Courier. [ link extern ] /

Cand ati predat coletele curierului, aceastea nu au fost sigilate?

Eu cand trimit prin curier fac poze la produse in cutie (ca sa se observe cum au fost ambalate) si apoi la cutie dupa ce am sigilat-o.

Puteti incerca sa folosit o banda adeziva de timp "tamper proof" cum ar fi asta: [ link extern ] .

In cele din urma va puteti tipari si lipi singur AWB-ul pe colet. In felul acesta curierul nu mai poate interveni.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Colete deteriorate de firma de curierat Anca Pv Anca Pv Buna ziua, Am trimis niste piese de mobilier printr-o firma de curierat (Fan Courier) din Bucuresti la Ramnicu Valcea. Au fost impartite in 9 colete, ... (vezi toată discuția)
Posibila teapa facilitata de firma de curierat rapid cataNFS cataNFS Aveam de vanzare un samsung s5 , pe un site de vanzari , am fost contactat de un pretins cumparator , ne am inteles la pret , am trimit produsul cu verificare ... (vezi toată discuția)
Colet "violat" - fan courier teomic_a teomic_a In urma cu cateva zile am trimis un colet cu serviciul Fan Courier la Satu Mare, in urma caruia trebuia sa primesc ramburs o suma de bani. Odata ajuns coletul ... (vezi toată discuția)