avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 925 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Sunt mamica unui bebelus de 1 an si 2 luni, tatal ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Sunt mamica unui bebelus de 1 an si 2 luni, tatal biologic a ...

sunt mamica unui bebelus de 1 an si 2 luni, tatal biologic a plecat cand eram gravida in 2 luni , si-a facut viata cu altcineva , eu cand am nascut i-am spus de copil , dar nu l-a cautat niciodata. acum, dintr-o data vrea test de paternitate, iar eu nu sunt de acord, tin sa mentionez : copilul este facut in afara casatoriei! Nu i-am cerut nimic niciodata, si nici nu ne-a ajutat cu nimic. poate sa imi ceara in instanta acest lucru ? multumesc
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:25, 7 Septembrie 2024
Nu, tatal il poate recunoaste, chiar și în instanta, dar nu poate cere sa facă copilul test de paternitate, nu cu ocazia recunoașterii.
Deci deocamdată ignorati.
Dacă va da in judecata, vedeti ce cere și mai scrieți pe aici.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tagada paternitate sau contestare recunoastere filiatie. dandanaua dandanaua Un barbat recunoaste la starea civila un copil nascut de o femeie cu care a avut relatii extraconjugale. Copilul este recunoscut de acest barbat la momentul ... (vezi toată discuția)
Stabilirea paternitatii Flori105 Flori105 Am fost casatorit, in acea relatie a aparut si un copil pe care l-am recunoscut, ulterior (la varsta de 6 luni a copilului) am divortat de mama copilului, de ... (vezi toată discuția)
Acte copil mircea15032007 mircea15032007 STIMATI DOMNI , AM UN PRIETEN SI ARE O PROBLEMA VOARTE GRAVA , AS VREA DACA PUTETI SA MA AJUTATI SAU SA IMI DATI UN SFAT CE SA FACA . PRITENUL NOSTRU DE ... (vezi toată discuția)