avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 795 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, Cum intabulez o casa extinsă/modificata ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, Cum intabulez o casa extinsă/modificata pentru care ...

Buna ziua,

Cum intabulez o casa extinsă/modificata pentru care am autorizație de construcție? Apreciez ca ar trebui sa fie cea mai simplă varianta, dar nu reușesc sa găsesc niciun răspunsul clar.

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: DinuX , utilizator 08:45, 11 Septembrie 2024
Daca aveți deja o documentație cadastrala, ar trebui sa o reactualizati cu noua suprafață, după care, împreună cu autorizația de construire/extindere și cu procesul verbal de recepție, va puteți face intabularea.
Am acte de proprietate, cartea funciară pentru casa înainte de modificare, proiectul pentru modificare si extindere cu expertiza tehnica, studiu geotehnic - la asta va referiți prin documentația cadastrală?
Cum reactualizez cu noua suprafață?
Multumesc
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
La schița/ desenul imobilului întocmit de un cadastrist.
Trebuie sa luați legătura cu unul, sa vina la fața locului sa măsoare și tot el vă face și intabularea, dacă ii solicitați.
Mai intai sa aveti receptia facuta la lucrarile autorizate.
Ultima modificare: Miercuri, 11 Septembrie 2024
DinuX, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intabulare/autoruizatie de constructie Marius_gxg Marius_gxg Buna ziua, Doresc si eu sa cumpar o casa cu teren prin creditul Prima Casa si am o nelamurie. Casa a fost construita in regim propriu intre 2006 si 2009 ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, in 2007 parintii au achizitionat un teren extravilan ... CatalinAdrian89 CatalinAdrian89 Buna ziua, In 2007 parintii au achizitionat un teren extravilan pasune.In 2008 au primit de la primarie atorizatie de constructie pentru casa,s-a finalizat ... (vezi toată discuția)
Măsuratori cadastrale am construit o casa in 2010 si anul asta ... Mz11 Mz11 Măsuratori cadastrale Am construit o casa in 2010 si anul asta am vrut sa o intabulez, intentionez sa i-o donez fratelui meu si mi s-a cerut intabulare. ... (vezi toată discuția)