avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Am lucrat 2 ani și 6 luni după pensionare la limita ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Am lucrat 2 ani și 6 luni după pensionare la limita de vârsta ...

Am lucrat 2 ani și 6 luni după pensionare la limita de vârsta cu contract individual de munca și cu plata contribuțiilor. In decizia de pensionare sunt prinși acești ani. In decizia de recalculare conform L360/2023 nu reapar acești . Va rog sa-mi spune-ți care e explicația? Care e legea care reglementează aceata situație?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:48, 7 Septembrie 2024
Trebuie să apară în total stagiu contributiv, dar nu se acordă puncte de stabilitate pentru ei.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bună ziua! nu am primit decizia de recalculare. vă rog să ... Lidum Lidum Bună ziua! Nu am primit decizia de recalculare. Vă rog să mă lămuriți având datele: 1) 1.09.2021 , decizie pensie limită de varsta și decizie ... (vezi toată discuția)
Buna ziua ! referitor decizia de pensionare , doresc o lamurire ... CRIMO CRIMO Buna ziua ! Referitoe decizia de pensionare , doresc o lamurire , inainte de a ajunge la casa de pensii al carui sector apartin . Decizia anterioara datata ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am o nelamurire legata de modul de recalculare a pensiei. ... Sorinr12 Sorinr12 Buna ziua, Am o nelamurire legata de modul de recalculare a pensiei. In septembrie 2023 am iesit la pensie partial anticipat cu o diminuare de 6,4%. Conform ... (vezi toată discuția)