avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună seara .Pentru pensia de boala nu se acorda nici ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună seara .Pentru pensia de boala nu se acorda nici un număr ...

Bună seara .Pentru pensia de boala nu se acorda nici un număr de puncte?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 06:15, 8 Septembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Pe legea 360/2023 pensia de invaliditate nu mai intra in baza de calcul a pensiei de limită de vârstă.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Buna seara. va rog sa imi explicati de ce la trecerea de la pensia ... miss dulcine miss dulcine Buna seara. Va rog sa imi explicati de ce la trecerea de la pensia de invaliditate la cea de limita de varsta au fost scazute puncte de la 25.52 la 22.42. ... (vezi toată discuția)
Pensia de invaliditate de gradul doi dinonicu dinonicu Din decizia de pensie lipseste rubrica aferenta stagiului potential care a fost indeplinit in anul 2022 si bineinteles lipsesc si punctele acordate de legea ... (vezi toată discuția)
Am fost pensionata pentru pierderea capacitatii de munca gradul ... Gramamaria Gramamaria Am fost pensionata pentru pierderea capacitatii de munca gradul 2 in perioada 1992-2004 . In decizia de recalculare a pensiei de limita de varsta, aceasta ... (vezi toată discuția)