avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 981 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Amenzile sunt obligatii fiscale restante la bugetul de ...
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Amenzile sunt obligatii fiscale restante la bugetul de stat ?

Buna ziua !

As vrea sa intreb daca amenzile date de politia locala sunt considerate obligații restante la bugetul de stat si, astfel, voi putea beneficia de noua lege de amnistie fiscala, platind doar jumatate din suma. Totalul este de 4000 lei, iar jumatate ar insemna 2000 lei.

Multumesc frumos !
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2024
Aelissa, utilizator

Alte discuții în legătură

Unde se plateste o amenda de circulatie primita de o firma? cpatenta cpatenta Buna ziua! Am urmatoarea problema: La firma noastra un sofer a primit o amenda de 4000 lei de la politia circulatie Gorj. Amenda a fost data pe firma, ... (vezi toată discuția)
Platit cass la anaf in aprilie 2015 icsfreeze icsfreeze Buna ziua , am platit in aprilie 2015 , suma de 6000 de lei la ANAF reprezentand CASS restante , avand in vedere ca s-a dat amnistia fiscala , am dreptul sa ... (vezi toată discuția)
Certificat de atestare fiscala pentru persoane fizice Bogdan88 Bogdan88 Buna seara. Am si eu o problema cu inregistrarea unui moped. De la primarie, unde trebuie sa inscriu mopedul m-au trimis la impozite si taxe sa imi elibereze ... (vezi toată discuția)