avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1522 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Securitate şi Sănătate în ... Obligatiile de securitate ale spitalelor privind ...
Discuție deschisă în Securitate şi Sănătate în Muncă (fost Protecţia Muncii)

Obligatiile de securitate ale spitalelor privind prevenirea infectiilor ...

Obligatiile de securitate ale spitalelor privind prevenirea infectiilor asociate asistentei medicale sunt obligatii de rezultat sau de mijloace?
Cel mai recent răspuns: POPA GHEORGHE , Specialist in domeniul Securitatii si Sanatatii in Munca 15:20, 8 Septembrie 2024
Eu nu sunt jurist , iar daca termenii in care ati pus intrebarea sunt juridici , presupun ca veti primi un raspuns bazat pe legi . Dar , daca va referiti la infectiile nosocomiale , sa stiti ca nu exista in lume vreun spital , oricat de performant , care sa le poata evita in proportie de 100% , si asta e un fapt cunoscut si acceptat oriunde . Obligatiile , procedurile spitalelor sunt trecute in regulamente , ordine , etc. si , daca le-a respectat - asta este … Nesansa pacientului …
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2024
CHKa, utilizator
Detaliati, ce sunt obligatii de rezultat fata de rezultate de mijloace ? Va referiti la rezultatul masurilor intreprinse de spital pentru a evita imbolnaviri suplimentare ? Va referiti la echipamente folosite pentru prevenirea imbolnavirilor suplimentare ? Va referiti la politica in general/ proceduri, a unui spital, legat de imbolnaviri suplimentare ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ramburs total/partial tratament in austria+acuzatie malpraxis vaslui Nicoleta Cretu Nicoleta Cretu Buna ziua, [u][b]Detalii despre caz:[/b][/u] In luna februarie 2009, pacientul (tatal meu) a acuzat dureri abdominale, s-a prezentat la medicul de familie ... (vezi toată discuția)
Teste pe banii nostri? ! cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, ... VioCostea VioCostea Bună ziua! Cum ar trebui să procedăm, dacă ni se cer teste, angajatilor de la spital, antigen la 3 zile sau pcr, la 7 zile, dacă nu suntem vaccinați? Ne ... (vezi toată discuția)
Decizie modificare unilaterala cim drdrs1976 drdrs1976 Buna seara, Sunt angajata ca medic epidemiolog intr-un spital de psihiatrie si am primit o decizie de numire ca si coordonator al activitatii de protectie a ... (vezi toată discuția)