avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua! Mama mea are pensie de urmas si in decizia ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua! Mama mea are pensie de urmas si in decizia de pensie ...

Bună ziua!
Mama mea are pensie de urmas si in decizia de pensie primita dupa recalculare este caculat corect punctajul și implicit cuantumul pensiei , rezultand o marire cu 500 lei. In decizie se spune că nu beneficiază de mărire datorită aliniatului 6 din articolul 144 din legea 360/ 2023.
Pensia din august 2024 era de 1284 , in decizia dupa recalculare este suma de 1771 lei si in luna septembrie a primit tot 1284 lei.
Este corect ? Dacă nu este corect ce este de facut ?
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 18:02, 8 Septembrie 2024
Cereți informații de la casa locală de ce nu s-a pus în plată în septembrie 2024 cuantumul pensiei recalculate , care este mai mare decât cea în plată ?
Ultima modificare: Duminică, 8 Septembrie 2024
Carp Mircea, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legea 360/2023 deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 ... uca2015 uca2015 Legea 360/2023 Deoarece cei care s-au pensionat inainte de 2010 nu au beneficiat de aplicarea unui indice de corectie, va rog sa-mi spuneti daca cfm legii ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare cu privire la pensie. sora mea ... Cory11 Cory11 Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la pensie. Sora mea a primit decizia de pensionare si pe decizie scrie ca are pensie sociala. Este posibil la o ... (vezi toată discuția)
Bună seara. am o nelămurire referitoare la decizia de pensionare ... ibulgariu ibulgariu Bună seara. Am o nelămurire referitoare la decizia de pensionare a mamei. Menționez ca are pensie de urmaș și in urma recalcularii pensiilor din august ... (vezi toată discuția)