avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 762 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Decizii cand sunt 2 administratori
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Decizii cand sunt 2 administratori

Buna ziua,
Daca o societate are 2 administratori, cum se ia decizia de concediere a unui angajat?
Poate sa fie numai decizia unuia dintre administratori sau trebuie sa fie amandoi de acord?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 10:15, 9 Septembrie 2024
O poate lua si numai unul singur ..adica cel care are atributii in domenil relatiilor de munca.

Cornel Vasile a scris:

O poate lua si numai unul singur ..adica cel care are atributii in domenil relatiilor de munca.

Multumesc pentru raspuns. Dar daca nu au definite clar atributiile cum se procedeaza?
In acest caz, consider ca, decizia trebuie luata de amandoi.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie administrator ginnyy ginnyy Am urmatoarea situatie: SRL doreste reorganizarea activitatii la un punct de lucru, desfiintarea locului de munca. Hotararea trebuie sa fie luata de AGA sau ... (vezi toată discuția)
Despre concediere - reorganizare firma allessandra allessandra La firma unde este angajat sotul meu se fac concedieri pe motiv de reorganizare. Se desfiinteaza anumite posturi, se scot la concurs alte posturi in diverse ... (vezi toată discuția)
Disponibilizari in insolventa alinedelea alinedelea Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarele intrebari: Poate administratorul judiciar al unei societati aflate in insolventa, sa faca disponibilizari de personal ... (vezi toată discuția)