avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1568 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Bună ziua, vin la dumneavoastră cu o întrebare. ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Bună ziua, vin la dumneavoastră cu o întrebare. Sunt angajata ...

Bună ziua, vin la dumneavoastră cu o întrebare. Sunt angajata la o firma de 2 ani, mamă singură cu minor în întreținere. Acum câteva zile ne-a fost trimis un mail de către conducere ca proiectul nostru se va restrânge, deci vor trebui disponibilizați mulți angajați.As dori sa știu dacă statusul meu de mamă singura, cât și vârsta, 47 de ani, ma va avantaja în această procedura pe care ei o vor iniția. La criteriul de departajare pentru rezultate, pe care probabil îl vor menționa, nu există probleme.

Alte discuții în legătură

Familie monoparentala gaby76 gaby76 este considerat sau nu un copil ca \"provine din familie monoparentala\", daca acel copil: - a locuit / locuieste permanent doar cu mama, tatal locuieste in ... (vezi toată discuția)
Familia monoparentala simonutza simonutza Buna seara! As dori cateva lamuriri in legatura cu drepturile familiei monoparentale vis a vis de restructurare / intrare la restrangere. Sunt profesoara, ... (vezi toată discuția)
Concediere colectiva adina1980 adina1980 Buna ziua. Mama mea lucreaza la o institutie de stat care a decis o concediere colectiva (disponibilizare colectiva ). Din pacate nu pot sa fac publice datele ... (vezi toată discuția)