avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 823 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Acces electronic dosar Judecatorie
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Acces electronic dosar Judecatorie

Stiti cumva daca se poate vizualiza raspunsul la întâmpinare si prin contul electronic de acces la dosar sau trebuie mers efectiv la arhiva si consultat dosarul? In cazul unui proces cu 8 Pârâti (2 reprezinta statul) se pot vizualiza raspunsuri si la Intampinarile celorlalti? Multumesc.
Cel mai recent răspuns: erriss , utilizator 11:27, 12 Septembrie 2024
2 din 2 utilizatori consideră
acest răspuns util
Buna ziua,

Teoretic ar trebui sa existe si un dosar electronic unde ar trebui sa regasiti toate aceste comunicari din etapa scrisa, dar oricum trebuie sa formulati o cerere de acces la dosarul electronic pentru a putea avea acces. In opinia mea, cel mai bine ar fi sa dati un telefon la registratura instantei, sa le transmiteti numele si numarul dosarului si veti primi toate informatiile de care aveti nevoie.

Succes!
Multumesc. Contul de acces electronic este deja activ. Nu stiu insa daca procedura prevede scanarea tuturor documentelor depuse si daca acestea pot fi accesibile tuturor partilor. Eu de exemplu fiind Pârât, as fi vrut sa vad raspunsul la întampinarea mea, întampinările celorlalti pârâti si raspunsurile adresate celorlalti pârâti din cauza. Nu sunt in România, instanța este intr-un orasel, inclusiv pârâtii au interese diferite intre ei, nu doar opuse fata de reclamanti....
Teoretic ar trebui scanate documentele,practic se întâmplă frecvent ca acest lucru sa nu se întâmple..
Da, asa cum spune si colegul meu, dl. avocat Niculescu, in teorie trebuie scanate toate documentele si incarcate pe platforma, insa in practica nu se intampla mereu asta. Insa, puteti incerca prin accesarea contului.
Multumesc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Documente dosar instanta ilizibile KRMN2019 KRMN2019 Buna ziua. Am primit de la judecatorie documentele depuse intr-un dosar in care am calitate de parat. Documentele (cererea de chemare in judecata) primite sunt ... (vezi toată discuția)
Transmitere documente la alta instanta Sisesti Sisesti Buna ziua, Am un proces care l-am deschis pe baza legii contenciosului administrativ printr-o cerere de chemare în judecata. Paratul a trimis intampinare la ... (vezi toată discuția)
Lipsa intampinare ionutandrei1985 ionutandrei1985 buna ziua! deranjez si eu cu o intrebare: -lipsa depunerii intampinarii intr-un proces civil, rectificare de carte funciara, la ce poate duce ? ce cod de ... (vezi toată discuția)