avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 467 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Documente dosar instanta ilizibile
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Documente dosar instanta ilizibile

Buna ziua. Am primit de la judecatorie documentele depuse intr-un dosar in care am calitate de parat. Documentele (cererea de chemare in judecata) primite sunt total ilizibile. Cum pot solicita instantei o alta copie lizibila a acestor documente ? Exista vreun model standard de cerere ? Cum as putea proceda? Multumesc antiticpat pt raspuns !
Ultima modificare: Miercuri, 27 Mai 2020
KRMN2019, utilizator
Nu exista modele ,mergeți la arhiva si încercați să studiați dosarul sau vedeti daca exista posibilitatea studierii online.Trebuie să vedeti daca și exemplarele aflate la dosar sunt într-o stare mai bună sau sunt tot ilizibile.Daca și exemplarul aflat la dosar e identic e mai complicat,încercați totusi sa va formulati apararile,intampinarea pt a nu pierde termenul .Daca cererea de chemare în judecată este clara si înțelegeți ce solicita reclamantul formulati întâmpinare ,daca doar inscrisurile anexate sunt ilizibile formulati o cerere prin care solicitați să fie depuse de către reclamant în copii mai clare.
Tocmai aceasta este problema. Cererea de chemare in judecata nu este clara. aproximativ 70% de pe fiecare pagina este neagra complet. Nu pot sa formulez intampinarea intrucat nu inteleg aproape nimic.
Buna ziua,

Solicitati scanarea cererii de chemare in judecata prin e-mail, transmiteti aceasta cerere prin e-mailul instantei de judecata, in format PDF.

Daca exista un sistem informatizat de scanare, la nivelul instantei de judecata, solicitati, in scris, transmiterea parolei, in vederea accesarii dosarului scanat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Declaratie pentru instanta data la consulat dorel13 dorel13 Daca un parat nu se poate prezenta la un proces de succesiune, de partaj (este plecat din tzara si nu poate merge la consulat) , dar da o declaratie semnata de ... (vezi toată discuția)
Rol compact disk despus la dosar ong grunwald grunwald Buna seara, Care este rolul compact disk-ului depus la dosarul pentru constituire ONG? Se stie, pe acest CD se afla act constitutiv + statut ONG in format ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! va rog sa-mi comunicati cand este bine sa depun intampinarea ... Zenit Eliya Zenit Eliya BUNA ZIUA! VA ROG SA-MI COMUNICATI CAND ESTE BINE SA DEPUN INTAMPINAREA LA SENTINTA CIVILA A CAREI DEZBATERE INCA NU A INCEPUT; INTAMPINARE PE CARE DORESC SA ... (vezi toată discuția)