avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 920 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... BUNA ZIUA, SOTUL MEU DETINE UN PFA CU DOMENIUL SE ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

BUNA ZIUA, SOTUL MEU DETINE UN PFA CU DOMENIUL SE ACTIVITATE ...

BUNA ZIUA, SOTUL MEU DETINE UN PFA CU DOMENIUL SE ACTIVITATE ,, SCOALA DE SOFERI CATEG. B", PLEACA 10 ZILE LA SPECIALIZARE , I MI POATE FACE MIE, SOTIA, IMPUTERNICIRE PENTRU A MA OCUPA DE ACTELE NECESARE DESFASURARII ACTIVITATII?
MULTUMESC.

Alte discuții în legătură

Vechime in specialitate pentru post studii medii treapta i deniscalin deniscalin Bună ziua, Doresc sa candidez pentru un post de sofer treapta I. conditiile sunt: studii medii, permis categ. B si vechime minima 10 ani in specialitatea de ... (vezi toată discuția)
Cum schimb permis din italian in romanesc florentina  sapunaru florentina sapunaru Buna ziua, va rog sa imi expolicati si mie cum pot rezolva urmatoarea situatie.........am permis de categ B italian, momentan sunt in Romania, si as vrea sa ... (vezi toată discuția)
Permis conducere categorii b,c, d, e rodica05 rodica05 Buna ziua, va rog sa ma jutati in urmatoarea situatie: - un sofer auto cu permis categ b este depistat la volan cu alcoolemie 0.6 si in urma unui proces ... (vezi toată discuția)