avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Bună ziua, Revin și întreb din nou: Activitatea mea ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Bună ziua, Revin și întreb din nou: Activitatea mea se compune ...

Bună ziua,
Revin și întreb din nou:
Activitatea mea se compune din 3 părți:
A .30 ani lucrați și platit toate taxele
B.2 ani pensie invaliditate
C.10 ani lucrați după renunțarea la pensia de invaliditate ,când sau plătit toate taxele
În decizia de recalculare pentru cei 10 ani lucrați nu au fost acordate puncte de stabilitate!
Este corect?
Și dacă este DA care este articolul din lege care reglementează acest lucru ?
Mulțumesc!
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
Prizonier, utilizator
Cel mai recent răspuns: Prizonier , utilizator 16:47, 9 Septembrie 2024
In cei 10 ani ati cumulat pensia cu salariul ?
Nu am cumulat pensia cu salariul.Si cred că nu era legal.
Se vede din buletinul de calcul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie calcul pensie de invaliditate tavi70 tavi70 In luna iunie 2011, la varsta de 41 ani si 5 luni am fost pensionat de invaliditate gradul III, decizia definitiva fiind primita pe data de ... (vezi toată discuția)
Casa de pensii nu mi-a calculat bine pensia pentru limita de varsta IuliaIulia53 IuliaIulia53 Am avut 21 de ani si 6 luni vechime pe cartea de munca, cu o pensie de 499 de lei si 14 ani de invaliditate. La limita de varsta, cand am iesit la pensie, Casa ... (vezi toată discuția)
Calcul pensie invatamant. clementmihai clementmihai Ma poate ajuta cineva cum as putea sa fac un calcul, chiar grosso modo, pentru un pensionar care a fost educatoare timp de 25 de ani, apoi a intrerupt 4 ani, ... (vezi toată discuția)