avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 884 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... In atentia domnului Mircea Carp pe care il apreciez ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

In atentia domnului Mircea Carp pe care il apreciez mult : poate ...

In atentia domnului Mircea Carp pe care il apreciez mult : poate aveti rabdarea si timpul necesar pentru a schita un raspuns la problema mea din 06/09 , 18,15. Respect!
Cel mai recent răspuns: jimmyjacksson , utilizator 16:13, 9 Septembrie 2024
Daca punctajul mediu anual in plata pe cupon este de 2,15045, potrivit date.lor postate rezulta ca la recalcularea in baza legii 360/2023 pensia va fi de 5399 lei.Adica o majorare de 23,54%.
Mulțumesc, respect !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce lege a pensiilor era valabila in octombrie 1992? cum se va ... JOHNVASILE JOHNVASILE Ce lege a pensiilor era valabila in octombrie 1992? Cum se va face recalcularea unei astfel de pensii care in decizie nu are trecut un punctaj al pensionarului ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! sunt pensionara la limita de varsta. in urma recaculari ... anyka49 anyka49 Buna ziua! Sunt pensionara la limita de varsta . in urma recaculari pensiei mi-a scazut cu 100 de lei desi punctajul este acelasi cu cel din decizia ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, as avea o intrebare cu privire la pensie. sora mea ... Cory11 Cory11 Buna ziua, As avea o intrebare cu privire la pensie. Sora mea a primit decizia de pensionare si pe decizie scrie ca are pensie sociala. Este posibil la o ... (vezi toată discuția)