avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1101 soluții astăzi
Forum Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie sa ...
Discuție deschisă în

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez ...

Buna ziua,va rog frumos sa-mi spuneti cum trebuie sa procedez in situatia in care am contract de inchiriere cu o societate comerciala cu suma de 1100 euro/luna .Eu am depus la inceputul anului declaratia unica dar acuma am obervat ca legislatia s-a scimbat si desi primesc chiria fara impozit eu tot sunt inregistrata la ANAF cu suma datorata pe impozit.Cum ar trebui sa procededez pentru a rectifica aceasta situatie ? Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Inregistrare contracte de inchiriere ancasb ancasb buna ziua,va rog sa-mi spuneti daca contractele de inchirire si cel de comodat se inrgistreza undeva?Detin ambele contracte si nu stiu cum sa procedez si daca ... (vezi toată discuția)
Impozit pe venituri din inchiriere decs decs Buna ziua! Am dat spre inchiriere o locuinta, ma ajutati va rog cu informatii privind documentele pe care trebuie sa le depun la ANAF si sumele pe care le ... (vezi toată discuția)
Am deschis un pfa in august 2020 MirelaPav MirelaPav Buna ziua, Am deschis un pfa in August 2020, sistem real de impozitare. In termen legal am depus declarația cu venitul estimat pt anul 2020. Din acea ... (vezi toată discuția)