avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 778 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Buna ziua, am o întrebare, pana an anul 2005 am ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Buna ziua, am o întrebare, pana an anul 2005 am locuit împreuna ...

Buna ziua, am o antrebare, pana an anul 2005 am locuit ampreuna cu sotul si copii an satul Costesti Deal, Dambovita, dupa care am schimbat domiciliul an Spania unde locuim si acum, sotul meu a decedat an 2013, dupa care eu am continuat sa platesc impozitul la stat , an tot acest timp nu am facut taxa succesorala, iar acum am un posibil comparator, este nevoie la taxa succesorala sa chem si cele doua surori care mai sunt an viata, mentionez ca sotul avea testament an numele lui. Multumesc frumos.
Cel mai recent răspuns: Ionut.ion , utilizator 15:04, 9 Septembrie 2024
Acum depinde dupa cine faceti succesiunea... daca doar in urma sotului nu aveti treaba cu surorile acestuia pentru bunurile dumnealui, mosteniti dvs. si copii...

Daca faceti in urma parintilor sotului, chiar daca aceasta a avut testament, atunci trebuie sa discutati si cu suririle acestuia...
Discutati aceste aspecte cu un notar/avocat...
Ultima modificare: Luni, 9 Septembrie 2024
Ionut.ion, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mostenire dupa sot Albu emilia Albu emilia Buna ziua .As dori sa antreb daca sotu e an procest de partaj procest care dureaza de aproximativ patru ani cu fosta sotie au cumparat apartament din anul 1999 ... (vezi toată discuția)
Mostenire dupa deces ramonateamo ramonateamo avind 32 de ani de casatorie si casa fiind a sotului meu cumparata de parinti lui pe numele lui inainte de casatorie ce drepturi am eu si copii in casa dupa ... (vezi toată discuția)
Buna ziua! fratele meu , casatorit de mai mult de 20 de ani, ... anishoara 7 anishoara 7 Buna ziua! Fratele meu , casatorit de mai mult de 20 de ani, nu are copii, mi a lasat prin testament partea lui de mostenire. Precizez ca locuinta in cauza ... (vezi toată discuția)