avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1915 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Eliminare banca din fata blocului! Buna Ziua! Pt ...
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Eliminare banca din fata blocului! Buna Ziua! Pt blocul in care ...

Eliminare banca din fata blocului!

Buna Ziua!
Pt blocul in care locuiesc este o problema constanta, mai ales vara, banca din fata blocului. Seara spre noapte se aduna fel si fel de indivizi care pun muzica tare, injura, fac zgomot. Nu pot chema politia in fiecare noapte. Va rog cu seriozitate sa imi spuneti cum pot proceda pt eliminarea bancii. Multi indivizi needucati sunt atrasi ca un magnet si fac galagie si ziua. O alta banca de la intrarea in bloc a fost scoasa la cererea unei vecine... dar nu o cunosc personal si nu stiu cum a procedat.
Va rog raspundeti cu seriozitate, eventual doresc un avocat cu care sa vorbesc, si sa imi spuna ceea ce trebuie sa fac; evident contra cost!
Daca doriti sa aruncati un reply concis si nerespectuos, va rog sa va abtineti!
Cel mai recent răspuns: BogdanGri , utilizator 19:09, 9 Septembrie 2024
Buna ziua

Cine a montat acea banca? Primaria?

Faceti reclamatie la Politia Locala pt tulburarea linistii. Notati de fiecare data numarul sesizarii. Rugati si vecinii sa procedeze la fel. E foarte importanta aceasta a doua parte. Reclamatiile sa le faca vecini diferiti.

Dupa ce adunati un numar de 15-20 reclamatii de la mai mult de 5 persoane, faceti o adresa la Primarie prin care sa cereti eliminarea acelei banci, justificand deranjul cu numarul reclamatiilor.

Noi asa am procedat cu un loc amenajat de primarie. Au scos gardurile care imprejmuiau zona verde din fata blocului, au pus gazon si niste lumini dar, cel mai enervant, 2 banci unde, exaact cum spuneti si dvs, se adunau seara de seara tot felul de indivizi.

Pana nu ne-am adunat mai multi si am facut recmalatie seara se seara, primaria nu a vrut sa ia in considerare cererea noastra

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Hranirea cainilor vagabonzi catalin_next catalin_next Buna ziua! Doresc un sfat In blocul in care locuiesc exista multe familii cu copii relativ mici 4-12 ani, inclusiv eu am un baiat de 6 si o fata de 1 an. ... (vezi toată discuția)
Solutie montare poarta aalliinnuuttaa aalliinnuuttaa buna ziua, la scara blocului nostru se aduna seara de seara foarte multi \\"tineri\\" ce fac multa galagie, mizerie, beau, urineaza etc. pentru a evita ca ... (vezi toată discuția)
Spațiul verde din fata blocului Annnna8789 Annnna8789 Bună seara! Locuiesc la parter la un bloc de 4 etaje iar vecinii s au apucat de plantat flori si copaci mii in fata geamului meu..chiar aproape de geam. ... (vezi toată discuția)