avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 831 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... am lucrat dupa data pensionarii ce model de adeverinta ...
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

am lucrat dupa data pensionarii ce model de adeverinta trebuie ...

am lucrat dupa data pensionarii
ce model de adeverinta trebuie dus la casa de pensii ,adeverinta cu veniturile din fiecare luna sau adeverinta mediu privat
Cel mai recent răspuns: Carp Mircea , utilizator 22:11, 9 Septembrie 2024
Adeverință cu veniturile realizate în fiecare lună pentru care s-a reținut și virat CAS.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie decizie de pensie georgeion georgeion Imi puteti spune va rog cum trebuie sa procedez pentru a contesta in instanta decizia de pensionare in cele 45 de zile prevazute de lege si in ce instanta se ... (vezi toată discuția)
Recalcularea pensiei pentru perioadele lucrate dupa pensionare liliana petrisor liliana petrisor Buna ziua, Sunt pensionara pe limita de varsta, reangajata cu respecarea legii. Am implinit un an de la reangajare, ce trebuie sa fac in vederea recalcularii ... (vezi toată discuția)
Contributia la pensie Victoria Coca Victoria Coca Sunt profesoara pensionara si am lucrat timp de doi ani ca suplinitor in regimul plata cu ora- cca 15 ore pe luna- in conditiile cand o norma este de minim 64 ... (vezi toată discuția)